MEĐUSOBNA PODRŠKA

Novi razlog za slavlje u ljubavi Janka i Tijane

13.10.2015 u 15:17

Bionic
Reading

Iako mjesecima žive na relaciji Zagreb - Beograd, glumački par Janko Popović Volarić i Tijana Pečenčić odlično funkcionira, a koliko su bliski, govori i informacija da je upravo Janko proteklog vikenda u ime svoje djevojke u Beogradu preuzeo nagradu na Festivalu domaćih igranih serija (FEDIS). Razlog zbog kojeg Tihana nije mogla doći glumac nije otkrio

O svojoj vezi Tijana Pečenčić i Janko Popović Volarić više govore fotografijama na svojim društvenim mrežama, nego riječima, a ona posljednja koju je objavila beogradska glumica sugerira to da je, unatoč svim preprekama nomadskog života na koji su osuđeni na relaciji Zagreb - Beograd, ljubav sve veća. A i međusobna podrška.

Ono što je iznenadilo mnoge kad su njih dvoje u pitanju Jankov je dolazak na Festival domaćih igranih serija proteklog vikenda u Beogradu. Ondje je u ime svoje djevojke preuzeo nagradu koju je osvojila za ulogu u vrlo popularnoj beogradskoj seriji 'Vojna akademija'. Zašto Tijana nije mogla preuzeti nagradu, zagrebački glumac nije otkrio.

Novo glumačko priznanje za vrlo cijenjenu mladu beogradsku glumicu, kojoj ovo nije prva nagrada struke, Tijana i Janko će zasigurno znati proslaviti. Ono čime su trenutno zaokupljeni snimanje je serije 'Kud puklo da puklo', a uz taj projekt Janko dovršava dva nova filma i kazališnu predstavu.