NOVI LOOK, NOVA KARIJERA

Zašto je Minea postala televizijska voditeljica?

13.10.2015 u 15:48

Bionic
Reading

Nastupima u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' pjevačica Renata Končić Minea oduševila je gledateljstvo svojim skrivenim talentima, a on joj je otvorio vrata za vođenje emisije humanitarnog karaktera 'Radna akcija'. Mineu od ovog tjedna možemo gledati u ulozi nove voditeljice emisije InMagazin na Novoj TV

'Obožavam i pratim 'InMagazin' od prvog dana. U novom studiju osjećam se sjajno i iskreno se veselim te uživam u novom poslovnom izazovu', izjavila je Minea. Pjevačica je od ovog tjedna u šestoj sezoni emisije 'InMagazin' novo voditeljsko pojačanje uz Miju Kovačić, zaštitno lice emisije od samog početka emitiranja.

Minea nema tremu jer ovo nije prvi put da se okušala u sličnom voditeljskom izazovu. 'Zahvalna sam što su mi uredništvo i produkcija emisije ukazali povjerenje i nadam se da ću ga uspjeti opravdati. Za voditeljsku ulogu posve sam spremna jer sam se već odavno navikla na kamere', rekla je uvijek dobro raspoložena pjevačica, dodajući kako neće zapostaviti ni svoju pjevačku karijeru.

Posljednjih godinu dana sve joj polazi za rukom i kaže da ne može biti sretnija. Nakon što se krajem 2014. natjecala u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' pojavila se u ulozi voditeljice emisije 'Radna akcija'. Nije zapostavila ni glazbenu karijeru pa je na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama predstavila pjesmu 'Razonoda' te snimila duet s Giulianom 'Mi smo jedno drugom suđeni'. Sudjelovala je i u hrvatskoj sinkronizaciji francuskog crtića 'Mune: Čuvar mjeseca'.

U rujnu je proslavila 38. rođendan te joj je objavljena kompilacija najvećih hitova 'The best of collection'. Uz sve to pjevačica uživa u podršci svog dugogodišnjeg dečka, bivšeg nogometaša Slađana Ašašina.

Pogledajte kako je izgledalo Mineino prvo pojavljivanje u InMagazinu:

Video: Nova TV



Minea će biti voditeljsko pojačanje uz Miju Kovačić


Mineina najveća podrška je dečko Slađan