OPUŠTENA TRUDNICA

Jelena Veljača blista u zadnjem stadiju trudnoće

15.10.2015 u 08:33

Bionic
Reading

Iako je u prvom tromjesečju morala strogo mirovati, Jelena Veljača u poodmaklom stadiju trudnoće odlično se osjeća pa je se nerijetko može vidjeti i u šetnjama centrom grada. Glumici i scenaristici koja proživljava svoje najljepše životne trenutke onaj najvažniji dolazi uskoro

Jeleni Veljači sreća se posljednjih mjeseci ocrtava na licu jer sve ono za čim jedna žena godinama traga, posrće, nalazi pa ponekad i gubi - ona danas čvrsto drži u svojim rukama. Ma koliko je nekima tada zvučalo kao veliko iznenađenje, 34-godišnja glumica svoj mir i sreću pronašla je u vezi, a odnedavno i braku s glumcem Draženom Čučekom (45) s kojim će uskoro dobiti prvo dijete, djevojčicu. A ma koliko o trudnoći pisala kao o najtežoj i najzahtjevnijoj fazi u životu, u njoj blista. I ne miruje. To dokazuju i najnovije fotografije koje donosi Zadovoljna.hr.

Ovu aktivnu trudnicu nerijetko se može vidjeti u šetnji gradom u mnogo ležernijim modnim kombinacijama nego prije. Nekad velika perfekcionistica koja je pazila na svaki modni detalj danas se ne opterećuje previše vječnom ženskom opsesijom - odjećom.

Na javnim događanjima ipak si da malo oduška pa je možemo vidjeti u lepršavim, raskošnim dugim haljinama koje na najljepši način i vrlo odmjereno naglašavaju njezinu trudnoću. Kad je vjenčanje bilo u pitanju, Jelena se odlučila za jednostavnu eleganciju. Naime, u trudnoći je ušla u bračnu luku pa i promijenila radno mjesto. Mnogo životnih odluka u malo vremena, no kao radoholičarki nemirna duha poput nje, to joj zasigurno paše.

Ona najljepša i najvažnija životna uloga tek je očekuje, a kako je tekla prilagodba, Jelena je pisala u nekoliko svojih kolumni za jedan dnevni list.


Malo intimno vjenčanje Jelene i Dražena dogodilo se 11. rujna 2015. na Gornjem gradu

'Spojiti dvije vizije majčinstva - onu modernu, s mnogo očekivanja, visokih peta, grlenog smijeha i bezbrižnosti jer 'o, ja emancipirana žena mogu sve pa i roditi samo tako!', i onog kojem sam se opirala, potrebitog, za pažnjom, za partnerstvom, za brigom, onog kenjkavog, hormonalnog, uplašenog, krhkog - silno je teško. U mojim fantazmagorijama trudnoća je bila laka, a ja agilna i sposobna. U stvarnosti pak desilo se posve suprotno', napisala je Jelena.


Jelena snimljena prošlog tjedna u društvu britanske novinarke Hilary Alexander