SLAVLJE ZA 45. ROĐENDAN

'Najsretniji sam kad cijeli dan mogu posvetiti sinu!'

12.10.2015 u 10:31

Bionic
Reading

Svoj 45. rođendan prošle subote zagrebački glumac je proslavio na setu Horvatovih, a najviše veselja tog dana imao je uz svog petogodišnjeg sina Grgura

Za Gorana Navojca trenutno nema predaha, pa je i svoj 45. rođendan 10. listopada proslavio radno. Velika rođendanska slavlja, kaže kroz smijeh Goran, nisu njegov stil.

'Prestar sam za takve stvari i prezaposlen. Trenutno svakodnevno snimam 'Horvatove', a tu je i jedan njemački film na kojem trenutno radim. A kad ne radim  - onda se igram!  Svaki slobodan trenutak posvećen je mom Grguru, a uz njega je dobra zabava zagarantirana. Najsretniji sam kad smo nas dvoje zajedno', iskren je Goran.

Iako je razvod za neke najveća trauma u životu, Goran i njegova bivša supruga Larisa Navojec potrudili su se da svoju rastavu nakon 13 zajedničkih godina prebrode što lakše i ostanu dobri prijatelji. Potvrdio je to i njihov zajednički izlazak. Zbog svog jedinca Grgura, ali i svih lijepih trenutaka koje su proveli bivši supružnici primjer su da kraj ljubavi ne treba značiti gorčinu, nego slogu ako se dvoje ljudi istinski potrudi.


Goranova bivša supruga Larisa Navojec i petogodišnji sin Grgur
396983,389327,356988,398798