FATALNA CLAUDIA

Zaljubljeni Ronaldo ne odvaja se od nove djevojke

12.10.2015 u 09:35

Bionic
Reading

Riječ je o 23-godišnjoj manekenki Claudiji Sanchez s kojom je portugalska nogometna zvijezda proteklog tjedna viđena u noćnom izlasku u Madridu, a upoznali su se prije četiri tjedna na promociji njegovog novog parfema

Možda je Cristianu Ronaldu nogomet nakon obitelji najvažnija stvar u životu, no za sreću je potrebna i ljubav. Tridesetogodišnji portugalski nogometaš nakon prekida od ruskog modela Irine Shayk opet je zaljubljen, a ljepotica koja mu je zapela za oko je 23-godišnja španjolska manekenka Claudia Sanchez. Viđeni su nedavno na večeri u Madridu. Zbližili su se na promociji Ronaldovog parfema, a svoj prvi susret s nogometnom zvijezdom Sanchez je zabilježila na svom Instagramu riječima 'kakva čast'.

'Ne volim biti sam, ne podnosim samoću. No žena koju volim mora biti svjesna da nisam muškarac koji daje obećanja. Ni vlastitoj majci ništa ne obećavam', rekao je jednom prilikom Ronaldo. Novu djevojku dakle, ako se želi zadržati dulje u Cristianovom zagrljaju, očekuje puno posla. Prvo se treba svidjeti njegovoj majci, a onda i njegovom sinu koji su mu na prvom mjestu.

???? what an honor. @cristiano

A photo posted by Claudia Sanchez (@clausan) on

Love u both❤️❤️

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on