BRZO POMIRENJE

Ivica Biljan dao drugu šansu ljubavi s Vlatkom Pokos

09.10.2015 u 13:22

Bionic
Reading

Nakon što je nedavno javno progovorio o prekidu s voditeljicom Vlatkom Pokos s kojom je bio u vezi deset mjeseci, kanadski poduzetnik Ivica Biljan priznao je kako je njegova odluka bila nagla te da će njihova ljubav prebroditi sve probleme

Javni prekid veze kojim je kanadski poduzetnik hrvatskog podrijetla, 46-godišnji Ivica Biljan svojoj donedavnoj odabranici Vlatki Pokos priuštio javno poniženje sada je čini se prošlost koju su odlučili ostaviti iza sebe i svojoj ljubavi dati drugu šansu, piše 24sata. Poznata voditeljica Ivici je, čini se, oprostila njegov nepromišljeni čin, a on je priznao kako je njegova odluka bila nagla jer Vlatku još voli.

'Vlatka je nevjerojatna žena, ona me razumije. Naš je problem veza na daljinu, prebrodit ćemo mi to. Razgovaramo o sljedećem koraku u našoj vezi. Ljubav pobjeđuje sve probleme', izjavio je Biljan dok je Vlatka na svom profilu na Instagramu napisala: 'Nemoj suditi druge jer će i tebi biti suđeno na isti način.'

Još prije nekoliko dana dana Biljan je također za 24sata imao sasvim drugu priču rekavši kako Vlatki ne može oprostiti njezinu prošlost i ljubomoru.

'Ostavio sam je. Nisam imao pojma o njezinoj prošlosti, pa kad sam sve doznao, više joj nisam mogao vjerovati. Vlatka je javno rekla da se seli kod mene u Kanadu, a nije me pitala što ja mislim o tome. Osim toga, ljubomorna je osoba i uhodi me', tvrdio je tada Ivica Biljan i čini se ipak dobio Vlatkin oproštaj za svoje grijehe.