MAJA ŠUPUT U VENECIJI

'Što je dobro za Clooneyja, dobro je i za mene!'

10.10.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Nakon nekoliko egzotičnih destinacija koje si je pjevačica priuštila posljednjih mjeseci, na red je došla i Venecija gdje je poznata hedonistica odsjela u jednom od najstarijih i najljepših svjestkih hotela, prestižnom venecijanskom hotelu Danieli koji obožava i George Clooney

Znatiželja je možda ubila mačku, ali ne i Maju Šuput koju je njezin nemiran duh ovog puta odveo u Veneciju, točnije, u jedan od najljepših hotela na svijetu hotel Danieli. Hotel poznat po svojoj više od pola stoljeća dugoj povijest, slavnim ljubavnicima koji su u njemu odsjedali, filmovima koji su se u njemu snimali, preljubnicima koji su se u njemu skrivali, privukao je i našu poznatu pjevačicu koja se na tu temu malo našalila s prijateljima na Instagramu.

Naime, poznato je da je hotel Danieli mjesto u kojem je redovito odsjeda George Clooney kad je u Veneciji, a u raskošnim sobama, odabranim delicijama i najfinijim vinima 'venecijanskog dragulja' uživali su i Jack Nicholson, Jeanne Moreau i mnogi drugi glumački osobenjaci.

'Što je dobro za Georgea Clooneyja, dobro je i za mene!' poručila je Maja dodavši kako je 'noć u Veneciji stvorena za romantiku'. Sudeći po rečenom, teško da se Maja u Veneciju uputila sama, a tko joj je pravio društvo u gradu na vodi, pjevačica možda otkrije jednog dana. Ako ne u nekom intervjuu, onda možda u memoarima.

If it's good enough for Clooney then it's good enough for me ????????

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Good evening Venice, feel's like romance tonight

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Special cruise for special dinner

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

A beautiful capture from @thespgtraveler. We hope you are having an absolutely wonderful stay with @wandererinasia! #hoteldanieli

A photo posted by Hotel Danieli, Venice (@hoteldanieli) on