BRANKA KRSTULOVIĆ

'Biti majka trojice sinova je ponos, divota i veliki posao'

09.10.2015 u 11:12

  • +10

Svečano otvorenje 2. dječjeg festivala u Avenue Mallu

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Jakus/Pixsell

Bionic
Reading

Otvaranje 2. dječjeg festivala u CineStaru bio je prava prilika za obiteljski izlazak Branke Krstulović i njezinih troje mališana dvoipolgodišnjeg Dina, sedmogodišnjeg Nike i desetogodišnjeg Ante koji su svoje omiljene sportske aktivnosti na kišni dan zamijenili izlaskom u kino

'Ako išta može smiriti moju trojicu sinova, onda je to dobar dječji film', kroz smijeh će Branka Krstulović (40)  koja je svoja tri dječaka sinoć povela na svečano otvaranje 2. Dječjeg festivala u CineStaru u zagrebačkom Avenue Mallu. Film 'Pan: Putovanje u Nigdjezemsku' producenta filmova o Harryju Potteru prikovao je za kino sjedala mališane koji poput mame Branke i tate Hrvoja Krstulovića vole izlaske u kino.

'Sport im je možda ipak na prvom mjestu. Najmlađi Dino zasad za to nema zanimacije, on je obiteljska maza', priznaje Branka dodavši kako je svaki dan s trojicom sinova veliki izazov, no dobra organizacija čini čuda.

'Nemoguća je misija ponekad imati ih sve troje pod kontrolom, ali uspijevamo. Imati tri sina je divno, ponosna sam na njih jako, ali to je i najzahtjevnija životna uloga', ističe direktorica marketinga Blitz CineStara koja posljednjih deset godina uspješno balansira obitelj i posao.


Branka Krstulović s najmlađim sinom Dinom


Desetogodišnji Ante i sedmogodišnji Niko uz mamu Branku i obiteljsku mazu dvogodišnjeg brata Dina