ZAPUSTIO SE

Što se dogodilo s mišićima Vin Diesela

08.10.2015 u 11:27

Bionic
Reading

Vin Diesel proslavio se kao akcijski junak, ljubitelj brzina i velikih, savršeno isklesanih mišića, no u zadnje vrijeme je podbacio te je s balkona hotelske sobe pokazao mekani, opušteni trbuh i mlohave mišiće

Posljednji film u kojem je Vin Diesel glumio bio je 'Posljednji lovac na vještice', no ondje je bio u uobičajeno dobroj formi. Glumac je ovih dana snimljen na balkonu hotelske sobe u Miamiju kada je nonšalantno izašao zapaliti cigaretu, odjeven samo u bijele bokserice. Vidljivo je da više nema nabildano tijelo, jer mu je opušteni trbuh bio u prvom planu.

Prije sedam mjeseci je treći put postao otac, dobio je djevojčicu Paulinu, pa je očito imao pune ruke posla i nije stigao odlaziti u teretanu. Taj 48-godišnji glumac i njegova dugogodišnja djevojka, 31-godišnja meksička manekenka Paloma Jiménez, imaju još i četverogodišnjeg sina Vincenta Sinclaira te šestogodišnju kćer Haniu Riley.

Vin će se ubrzo morati dovesti u formu zbog novog snimanja osmog nastavka filma 'Brzih i žestokih', ali i trećeg nastavka akcijskog filma 'XXX', koji počinje snimati u prosincu na Filipinima.

Vin i Paloma u vezi su dugi niz godina

U ožujku se njegova obitelj proširila za još jednog člana, kći Pauline

All love...

A photo posted by Vin Diesel (@vindiesel) on