KATE WINSLET I NED ROCKNROLL

Romansa u New Yorku za 40. rođendan

07.10.2015 u 21:01

Bionic
Reading

Slavna glumica zbog promocije novog filma 'Jobs' za svoj 40. rođendan zatekla se u New Yorku gdje se nije odvajala od svog supruga Neda Rockenrolla koju ju je iznenadio velikim rođendanskim slavljem, okupivši njihove najbliže prijatelje

Treća sreća uistinu je bila ona prava za Kate Winslet koja je već treću godinu u sretnom braku. Slavnu glumicu tijekom njezinih poslovnih obaveza u New Yorku pratio je suprug Ned Rocknroll s kojim se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti. U Velikoj Jabuci par je 5. listopada proslavio i Katein 40. rođendan. A kako se osjeća na pragu petog desetljeća?

'Trijumfalno, smireno i sretno. Ono što sam željela ostvariti do četrdesete sam i ostvarila, zato im se i radujem', poručila je Kate koja je u tri braka dobila troje djece. Najmlađeg sina Beara Blazea rodila je u prosincu 2013. godine. Na pitanje o suprugu zahvalila je Bogu što ga ima. 'On mi je sve, nevjerojatan je i jako smiješan', kaže Winslet.

U novoj filmskoj biografiji o Steveu Jobsu, koju trenutno promovira, Kate igra jednu od glavnih uloga, Jobsovu najbližu poslovnu suradnicu Joannu Hoffman.