SEXY FISH

'U moru je puno riba, ali samo je jedna sirena Rita Ora'

06.10.2015 u 20:04

Bionic
Reading

Popularna 24-godišnja glazbenica snimila je zanimljivu reklamu za Sexy Fish, novi londonski riblji restoran koji ju je angažirao kao svoju sirenu

Kad ne pjeva i ne glumi, nemirni duh 24-godišnje Rite Ore vodi je u nove izazove, a posljednji je bio reklama za londonski riblji restoran Sexy Fish. Zanosna Rita plijeni pažnju u ulozi sirene, a snimanje koje se odvijalo pod vodom dalo je, sudeći po fotografijama, savršene rezultate.

'Puno je riba u moru, ali samo je jedna sirena' stoji uz Ritinu fotografiju na profilu novootvorenog luksuznog londonskog restorana na Instagramu. Pjevačicu trenutno možemo vidjeti i kao članicu žirija britanskog 'X Factora' uz Cheryl Fernandez-Versini, Simona Cowella i Nick Grimshaw. U jednoj od posljednjih epizoda Rita je imala svoj privatni show i  napad panike pred publikom, no brzo se sabrala pred kamerama. 

Njezin novi odabranik, 39-godišnji američki glazbenik Travis Barker zasigurno neće biti ravnodušan na najnoviji angažman svoje djevojke koja, kad su modne kombinacije u pitanju, rijetko kad bježi od provokativnosti. Ako imaš što pokazati, onda to i pokaži!, poručuje Rita.

Plenty of fish in the sea, but only one mermaid @ritaora ?? #sexyfishlondon #sexyfish #comingsoon #mayfair

A photo posted by Sexy Fish (@sexyfishlondon) on