KRAJ LJETA, KRAJ LJUBAVI

Vlatku Pokos ostavio dečko: Uhodi me i ljubomorna je!

06.10.2015 u 15:45

Bionic
Reading

Vlatka Pokos deset je mjeseci ljubila 46-godišnjeg Kanađanina hrvatskog podrijetla Ivicu Biljana, a on ju je koncem ljeta, kako piše 24sata, ostavio zbog uhođenja, ali i burne ljubavne prošlosti

'Ostavio sam je. Nisam imao pojma o njezinoj prošlosti, pa kad sam sve doznao, više joj nisam mogao vjerovati', izjavio je za 24sata Ivica Biljan. Samo nekoliko mjeseci ranije voditeljica je za tportal progovorila o svojim snažnim osjećajima koje gaji prema markantnom poduzetniku.

'Upoznali smo se na vrlo romantičan način, a osvojio me svime. Prije svega izgledom, šarmom i inteligencijom', rekla nam je Vlatka krajem ožujka te otkrila da sve više razmišlja o tome da se preseli u Kanadu.

Njezin sada bivši dečko za 24sata izjavljuje da ga o tome nije pitala što on misli. Optužio je Vlatku da ga je kontrolirala i da je bila ljubomorna. Navodno je pregledavala njegove profile na društvenim mrežama i kontaktirala žene koje su mu lajkale fotografije. Također ju je optužio i da je neprimjereno komentirala njegove postove.

Razočarao se kad je nedavno pročitao njezinu knjigu 'Život u raju' i dio u kojem je opisala kako se u Fendijevu dućanu u Rimu ljubila s menadžerom u kabini dok ju je njezin suprug Dikan Radeljak čekao ispred. Bivši maneken je izjavio da ne želi da njegovi sinovi upoznaju takvu ženu.

Još prije tjedan dana Vlatka je objavljivala lijepe poruke na svom profilu na Instagramu

#love

A photo posted by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on


Ivica joj je ostavljao ljubavne poruke ispod fotografija:

ALFA PARF PHOTO SHOOTING #alfaparf #hair #products

A photo posted by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on