TATE NA MUKAMA

Kad miljenice slavnih očeva odluče biti u prvom planu

06.10.2015 u 15:16

Bionic
Reading

Da slavno prezime osigurava naslovnicu prestižnih časopisa, kraći put do zvjezdanog statusa u modnom ili pak filmskom miljeu, uvjerile su se Lily Rose Depp koja je sa 16 godina postala muza i Lolita Karla Lagerfelda dok njezin tata Johnny Depp, nimalo oduševljen, priznaje da takvu kćerinu ambiciju nije očekivao. Atraktivna Eve Hewson, 24-godišnja kćerka Bona Voxa, u najnovijem broju časopisa za muškarce GQ malo toga ostavlja mašti, a 22-godišnja Francesca Eastwood tati Clintu svakodnevno zadaje glavobolje golišavim editorijalima

Kad su neki slavni rokeri i glumci u pitanju, bunt je u njihovoj obitelji itekako prešao u naslijeđe. Besprijekorni rokerski imidž Bona Voxa na zalasku karijere odlučila je zakotrljati ili bolje rečeno poljuljati njegova 24-godišnja kći Eve Hewson koja gradi filmsku karijeru. Nakon nekoliko osrednjih uloga u irskim filmovima i nekoliko zapaženih nastupa u holivudskim nezavisnim filmovima, zanosna Eve odlučila je uzeti stvar u svoje ruke, zaigrati malo na kartu provokativnosti i pokazati svoje atribute u najnovijem broju časopisa za muškarce GQ.

#EveHewson

A photo posted by Photography Glam (@beka_mariegm) on

HAPPY BIRTHDAY EVE! ????✨ - Have an amazing day! - #evehewson #bono #u2 #u2ietour

A photo posted by Bono.the.bono (@bono.the.bono) on

Tata Bono zasad se nije izjasnio o najnovijem istupu svoje kćeri, no to je napravio Johnny Depp kojeg je njegova 16-godišnja Lily Rose ostavila bez teksta. A kad je Johnny u pitanju, to je iznenađenje.

@chanelofficial

A photo posted by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on

@lilyjcollins on our way to steal your girl... @chanelofficial

A photo posted by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on


Kao i njezina majka Vanessa Paradis, Lily Rose odlučila je stupiti na scenu sa 16 i odglumiti Lolitu u Chanelovoj modnoj kampanji. Stari lisac Lagerfeld zna koliko publika voli kćeri slavnih očeva, samo Johnny Depp nije znao što ga sve čeka nakon što je njegova jedinica postala Chanelova miljenica. Uzbuna na provokativnu reklamu sa 16-godišnjakinjom nije prošla bez skandala i propovijedi dječjih psihologa, a Depp je nepripremljen izjavio 'kako toliku ambiciju od Lily Rose nije očekivao'.

Posljednja u nizu, ali nikako manje željna slave 22-godišnja je Francesca Eastwood koja već godinama izluđuje svog oca Clinta Eastwooda. Golišavi editorijali Fran su postali dio modelinga kojim se bavi od svoje osamnaeste. Francesca je kćerka koju je slavni glumac i redatelj, otac šestero djece, dobio u vezi s glumicom Fran Fisher.

@esquire #bts love working with friends @brn_eyed_gurl @violetartistry @zabelita

A photo posted by Francesca Eastwood (@francescaeastwood) on

COACHELLA CREW 2015 ????

A photo posted by Francesca Eastwood (@francescaeastwood) on