NAKON NOVE LJUBAVI

Novo iznenađenje u životu Sandre Bullock

02.10.2015 u 14:57

Bionic
Reading

Tek što se zahuktala romansa s atraktivnim fotografom Bryanom Randallom u javnost je izašla vijest da je 51-godišnja glumica posvojila djevojčicu, a proteklog vikenda njezin novi dečko uselio se u njezinu kuću na Beverly Hillsu

Možda joj je 51 godina, ali čini se da glumici Sandri Bullock nova faza kao da tek počinje. Nakon mnogih ljubavnih razočaranja i javnog poniženja bivšeg supruga koji ju je nemilice varao, Bullock je novu ljubav pronašla u zgodnom fotografu i bivšem modelu, 49-godišnjem Bryanu Randallu.

Samo mjesec dana nakon otkrivanja njihove veze, u javnost je izašla vijest da je glumica posvojila još jedno dijete, tek rođenu djevojčicu. Proteklog vikenda njezin novi partner uselio se u njezinu vilu na Beverly Hillsu, tako da je nova obitelj sada na okupu. Prvo dijete, sina Louisa (5) Sandra je također usvojila prije pet godina u New Orleansu.

Randall, koji se proteklih godina iskupljivao za sve grijehe prošlosti u kojoj je bio ovisnik o alkoholu i drogama, iz prijašnjeg braka ima kćer. Karijeru fotografa započeo je snimajući dječje rođendane, a tako je upoznao i sadašnju ljubav.

Sandra se od bivšeg supruga Jesseja Jamesa razvela 2010. i od tada su joj veze bile kratka daha.


Novi dečko Sandre Bullock nekad je bio vrlo uspješan model

❥ She's gonna go to UK w/ Louis.?? #UK #London #minions

A photo posted by Sandra Bullock (@sandrabullockig) on

Adorable family picture☺️??

A photo posted by Sandra Bullock (@sandrabullockig) on