DALEKO OD JAVNOSTI

Zašto su slavni poludjeli za tajnim vjenčanjima u Istri?

30.09.2015 u 12:37

Bionic
Reading

Severinino tajno vjenčanje u Balama prošlog petka jedno je u nizu koje se proteklih godina dogodilo u Istri daleko do očiju javnosti. U istom istarskom gradiću na imanju Meneghetti prije devet godina Nina Badrić vjenčala sa sada bivšim suprugom Bernardom Krasnićem, a redatelj Dalibor Matanić za svoje je vjenčanje s glumicom Helenom Minić prošle godine također odabrao seosku idilu u blizini Vodnjana

Čarobna mala sela u Istri postala su posljednjih godina poželjna destinacija poznatih kad su vjenčanja u pitanju. Nema boljeg mjesta za intimnu svadbu daleko od očiju javnosti nego u skrivenoj istarskoj idili koja je prošlog petka privukla Severinu i njezinog mladoženju Igora Kojića. Malo tko je očekivao da će se najavljivano velebno vjenčanje za studeni u Beogradu dogoditi u mirnim Balama u krugu najbližih.

U istom mjestu, ali na stanciji Meneghetti pod vedrim nebom prije devet godina vjenčali su se Nina Badrić za i Bernard Krasnić.


Stancija Meneghetti gdje se održalo vjenčanje Nine Badrić i Bernarda Krasnića

Istra je prošle godine privukla i redatelja Dalibora Matanića te njegovu Puležanku, glumicu Helenu Minić koji su u svoju vezu okrunili brakom u malom selu u blizini Vodnjana. Prije dvije godine u Motovunu se održala svadba desetljeća Yasemin Denari i McLaina Southwortha, šogora jednog od šefova i suosnivača Googlea Larryja Pagea koji je također prisustvovao vjenčanju. 


Motovunsko vjenčanje Yasemin Denari i McLaina Southworthana kojem je prisustvovao svjetski jet-set

Istarska bajkovita seoca postala su prestižna poput francuske Provanse i trend koji se zahuktao zasigurno je tek početak jedne nove istarske priče.


Vjenčanje Dalibora Matanića i Helene Minić u istarskoj Barbarigi