UVIJEK NEPREDVIDLJIVA

Judita Franković: Prvi susret s mojim dečkom bio je fatalan

29.09.2015 u 12:40

  • +10

eNVy room

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Jedna od najintrigantnijih hrvatskih glumica u novoj kampanji za Envy room predočila je koliko joj dobro pristaju uloge femme fatale. Je li joj se takva dogodila i u privatnom životu te kakva je to aura kojom s lakoćom pridobiva ljude oko sebe da i njezini kolege glumci znaju reći 's Juditom bih i u nabujalu rijeku', otkrila nam je glumica u kratkom razgovoru

Svaka njezina transformacija poseban je užitak za publiku i za samu Juditu Franković, a kako je bilo postati dio noir priče i fatalna žena za svoj omiljeni modni brend Envy Room, ispričala nam je sama Judita.

'Ja i Envy room našli smo se spontano, tako je počela i ova posljednja suradnja, a naša modna ljubav traje godinama. Za mene kao glumicu kostim je važan dio u stvaranju lika, a zaplivati u noir vodama noseći eNVy room i raditi sa sjajnom ekipom, značilo je stvoriti zanimljive karaktere', izjavila je zvijezda nove eNVy room kampanje. Uz Juditu u detektivskoj priči filma noir pojavljuje se dvoje glumaca, Luka Dragić i Petar Atanasoski.

'Jako mi je drago što sam sudjelovao, a posebno zbog Judite. S njom i u nabujalu rijeku', priznao je Luka Dragić. Sudeći po dojmu koji ostavlja na ljude, pitamo se koliko je fatalnih situacija bilo u njezinom privatnom životu.

'Pa, iskreno, moj prvi susret s mojim sadašnjim dečkom bio je fatalan, možda sam time ja za njega fatalna žena, ali nismo par koji na taj način gleda na stvari', rekla je Judita, dodavši u šali da je zasigurno i za neke druge bila femme fatale, ali to nikad nije doznala.

'Ja sam glumica, moj posao je doprijeti do ljudi, imati nešto što će ih privući da me dođu pogledati u kazalište ili kino. Privatno nisam toliko eterična iako mi ljudi znaju reći da ima nešto u toj mojoj auri. No imam i ja svoje žute minute, kao svaka žena', otvoreno priznaje Judita.