MLADEN GRDOVIĆ:

'Već znam što ću Severini pokloniti za vjenčanje'

25.09.2015 u 16:12

Bionic
Reading

Mladen Grdović zbog odlaska na odmor neće biti na Severininom vjenčanju, uz koju ga vežu godine prijateljstva. No da nije spriječen, na svadbi bi joj zapjevao svoju pjesmu 'Za ljubav ja dao bih sve' koju Severina najviše voli

'Ponosan sam što mi je prijateljica. Znamo se čuti često, no na žalost neću biti na njezinom vjenčanju jer nakon turneje po Americi odlazim na odmor s mojom Brankicom', ispričao nam je Mladen Grdović. Prije nekoliko godina pjevao je na svadbi Severinine nećakinje, starije kćeri njezine sestre Zdenke.

'Severinu dobro poznajem pa ću joj za vjenčanje darovati nešto što joj se sviđa. Poslat ću joj neki simpatični poklon da je razveselim, da je nasmijem, neku zafrkanciju. Pokloni nisu bitni, znate kako ja pivam, 'Nije u šoldima sve', a ja Sevi želim dobro zdravlje i puno sriće', rekao je zadarski pjevač. Na pitanje bi li joj poklonio Porsche, kaže kroz smijeh da ima on svoju suprugu Brankicu.

Na Severininoj svadbi bih zapjevao svoju, a njoj najdražu pjesmu 'Za ljubav ja dao bih sve'. Njezinog budućeg supruga Igora Kojića nije imao priliku upoznati, ali je siguran u dobar Severinin izbor.

Na njenom koncertu u Zadru prije nekoliko dana uživao je u prvim redovima. Mahao joj je rukama, ali joj, kaže, nije ništa dobacivao.
'Njoj je to bilo jako simpatično. S pozornice mi je i mahnula. Ona se uvijek smije kad me vidi', kaže pjevač.