KEBA O VJENČANJU

'Sretan sam što moj Igor ženi Severinu!'

24.09.2015 u 16:23

Bionic
Reading

Severina već naveliko najavljuje svoje prvo vjenčanje, a otac izabranika njezinog srca, srpski folk pjevač Dragan Kojić Keba za tportal ekskluzivno otkriva kako je presretan što će mu se sin uskoro vjenčati s jednom od najpopularnijih balkanskih pjevačica

'Naravno da sam sretan zbog Igorovog vjenčanja sa Severinom. Ima moj potpuni blagoslov i izbor njegova srca i moj je izbor', rekao nam je dobro raspoloženi Keba koji se upravo u Beograd vraća s koncerta u Bosni.

Kad se ove zime saznalo za vezu Severine i njegovog sina Igora, mnogi su bili uvjereni kako ta veza neće dugo potrajati, no čini se da su oboje zaljubljeni kao školarci, a njihovi prijatelji uvjereni su kako su jedno u drugome pronašli srodnu dušu bez obzira na razliku u godinama koja je ionako relativna.

Severina je nedavno s budućim svekrom otpjevala duet 'Srce kuca tvoje ime'


Da je njihova ljubav velika, pokazuju i slike koje svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama. Igor je bez ikakvih problema prihvatio i trogodišnjeg Aleksandra kojeg je Severina dobila tijekom kratke veze s poduzetnikom Milanom Popovićem.

✨Hit dana*✨ Kad se male ruke sloze, sve se moze, sve se moze..

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on


S osmijehom na licu posljednjih dana najavljuje svoj najvažniji dan u životu, vjenčanje, koje bi se trebalo održati u Beogradu 21. studenog na zasad tajnoj lokaciji, i za koje se već spekulira kako će biti jedno od vjenčanja desetljeća o kojem će se još dugo pričati.

Igorovi roditelji, Dragan i Olja, još nemaju unuke jer ni njihova kćerka Nataša koja živi u Americi nema djece, a njihovoj sreći zasigurno ne bi bilo kraja kad bi im sin i buduća snaha uskoro šapnuli da će se im se ispuniti dugogodišnja želja - da postanu baka i djed.

????

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on