GAS, GAS

Ozareni Grdović nije skidao oči sa Severine

24.09.2015 u 10:40

Bionic
Reading

Čak pedeset dana zadarski pjevač nije bio ni blizu alkohola, tvrdi njegov menadžer. Međutim, na sinoćnjem koncertu svoje dobre prijateljice Severine bio je tako dobro raspoložen da su mnogi mišljenja kako se Grdović zabavio na stari način

'Jučer smo normalno razgovarali i nije odavao dojam da je u alkoholiziranom stanju. Mladen pedeset dana nije pio i bio je trijezan na svim nastupima ovog ljeta', kazao nam je pjevačev menadžer Ljubo Šeperić.

Grdović se prošle noći zabavljao na koncertu Severine u zadarskom Višnjiku i iz prvog reda na sav glas pjevao hitove zgodne Splićanke.

RTL Autor: RTL

Tijekom cijelog koncerta stalno je mahao rukama i nešto poručivao Severini, a ona se na bini pojavila u zavodljivim mrežastim čarapama, izazovnom korzetu i čizmama s vrtoglavo visokim potpeticama.

U ožujku ove godine Grdović je u Zadru skrivio prometnu nesreću, zbog čega je nekoliko dana proveo u pritvoru. Tada se pravdao govoreći da je razbio svoje, a ne tuđe, a s obzirom na probleme s aritmijom srca te da uskoro s Antonijom Šolom kreće na američku turneju, uistinu će morati pripaziti da mu se sinoćnja epizoda ne ponovi tako brzo.