BITKA ZA SINA

Zašto je sutkinja Severinu izbacila iz sudnice?

Bionic
Reading

Splitska pjevačica jučer se sa svojim odvjetnikom pojavila na zagrebačkom Općinskom sudu zbog zakazanog ročišta s bivšim partnerom Milanom Popovićem koji ju je tužio jer je njihova sina upisala u vrtić. Još jedan susret sa srpskim 'kraljem bakra' pjevačicu je toliko uzrujao pa je zbog nedoličnog ponašanja morala napustiti sudnicu

Severina je pokazala nepoštovanje prema sudu, a iako ju je sutkinja Vera Nikić nekoliko puta upozorila da promijeni svoj nastup, ona je nastavila po svome zbog čega je naposljetku napustila sudnicu.

'Pitajte sutkinju o tome, ne mene', odgovorio nam je Ivo Farčić, odvjetnik Milana Popovića napominjući kako ne može komentirati slučaj zbog tajnosti cijelog postupka, ali i interesa djeteta, odnosno trogodišnjeg Aleksandra.

A upravo je maleni dječak razlog zbog kojeg su se njegovi roditelji našli na sudu. Srpski milijunaš nezadovoljan je što rijetko viđa sina jedinca, ali i što ga je Severina bez njegova znanja upisala u privatni vrtić. Osim toga, Popović po novome želi da pjevačica bude ta koja će njemu plaćati alimentaciju, a ne on njoj.

Severina i Milan prema prošlogodišnjoj odluci suda imaju zajedničko skrbništvo nad sinom, no unatoč tome učestalo dolaze na sudska ročišta pa se čini da ovoj pravnoj trakavici još dugo nećemo vidjeti kraj.

'Prema odredbama Obiteljskog zakona, radi se o postupku u kojem je javnost isključena pa shodno tome nema uvjeta za pristup informacijama', rekla nam je glasnogovornica Općinskog građanskog suda, sutkinja Maja Bilandžić.