47 GODINA

Urban proslavio rođendan sa sinčićem Istokom Zolom

21.09.2015 u 11:28

Bionic
Reading

Riječki glazbenik Damir Urban ovog vikenda je napunio 47 godina, a najljepši dio slavljeničkog dana zasigurno mu je bila šetnja s tromjesečnim sinčićem Istokom Zolom

Damir Urban proslavio je jedan od svojih najljepših rođendana jer ga je prvi put slavio sa svojim drugim sinom. S njim je šećući se svojom rodnom Rijekom pozirao kraj pruge, a fotografiju je objavio na svom profilu na Facebooku. Iako je često na putovanjima, glazbenik se trudi nadoknaditi propušteno vrijeme s malenim Istokom Zolom. 

Dječaku, kojeg je sredinom lipnja rodila njegova supruga, profesorica filozofije Milica Czerny Urban, dali su dva imena jer se Milica i on nisu mogli odlučiti pri odabiru. Sinu su tako ostavili mogućnost da jednog dana sam izabere svoje ime.

Paru, koji je zajedno 12 godina, od čega sedam u braku, Istok Zola je prvo dijete. Glazbenik ima i 13-godišnjeg sina Malika iz prvog braka s Goranom Milojević.

Damir Urban je ovo ljeto uz Radu Šerbedžiju glumio u predstavi 'Antigona – 2000 godina kasnije', a sa svojom Četvorkom sprema dva posebna programa koja će 2. i 3. listopada odsvirati u riječkom Pogonu kulture, što će biti prvi koncerti koje će održati u svom gradu od objave albuma 'Mamut' i rasprodanog Doma sportova u veljači ove godine.

hvala na cestitkama! evo jedne fotografije s danasnje proslave! ☺️ #urban #celebration

Posted by Damir Urban on 19. rujan 2015