SLAVI 38. ROĐENDAN

Minea: Osjećam se bitnom i voljenom!

18.09.2015 u 11:13

Bionic
Reading

Pjevačica Renata Končić Minea proslavila je svoj 38. rođendan. Od jutra su joj pristizale čestitke i pokloni sa svih strana, a svoj dan je provela radno, ali i u krugu svojih najmilijih

Renati Končić Minei prvi je, u ponoć, 38. rođendan čestitao i poželio najljepše želje njezin dečko, bivši nogometaš Slađan. Već u rano jutro to je učinila njezina obitelj, a poruke i čestitke od prijatelja, rodbine, suradnika, poslovnih partnera i kolega te fanova primala je sa svih strana do kasno u noć.

'Svoj 38. rođendan slavila sam poluradno, jer sam imala poslovne obaveze, a poslijepodne i večer provela sam u intimnom ozračju sa svojim dečkom', ispričala nam je pjevačica.

Kad se prisjeti svojih dosadašnjih rođendana, ne može izdvojiti ni jedan, jer su joj svi bili posebni i dragi.
'Uvijek se rado sjetim rođendana iz djetinjstva koji su trajali od jutra pa do navečer. S mamom bih se oko torte dogovarala mjesec dana ranije, a kako se rođendan približavao, bila bih sve uzbuđenija. Sjećam se smijeha, igre i zabave po dvorištu sa svojim prijateljima i darova koje smo skupa otvarali. U to vrijeme nije bilo puno toga što današnja djeca imaju, ali nikada nam ništa nije falilo niti nam je bilo dosadno', prisjetila se pjevačica.

Kad je riječ o darovima, skromnoj i jednostavnoj pjevačici dovoljno je da je se netko sjeti na njezin dan.
'Sretna sam, zadovoljna i ispunjena jer oko sebe imam ljude koje volim i koji vole mene, tako da se uvijek potrude da se na taj dan osjećam bitnom i voljenom', rekla je. U frizerskom salonu kamo je došla na frizuru, djelatnice su je iznenadile tortom, a jedan od najljepših darova, za ovaj rođendan, dobila je, kaže, od svoje izdavačke kuće koja je na njezin rođendan objavila njezinu kompilaciju hitova 'The best of collection' koja je od danas u prodaji.

'Iznenadili su me velikim buketom. Jako sam sretna zbog svoje prve kompilacije koja sadrži brojne hitove s početka karijere poput 'Vrapci i komarci', 'Uberi ljubicu', 'Good boy', 'Lasta, lastavica', kao i pjesme novijih datuma i duete koje sam objavila posljednjih nekoliko godina', izjavila je. Prošlu, ali i ovu godinu Minea će pamtiti po brojnim poslovnim angažmanima i koncertima za koje su zaslužni njezina svestranost, talentiranost i pristupačnost.


Minein dečko Slađan prvi joj je čestitao rođendan


U frizerskom salonu su je iznenadili tortom