LJUBAV CVJETA

Evo kako je izgledala treća rođendanska proslava Jelene Rozge

05.09.2015 u 15:10

Bionic
Reading

Svoj 38. rođendan pjevačica je proslavila radno na koncertima u Prilepu i Budvi pa se ona privatna proslava u društvu najmilijih održala dva tjedna kasnije - u Zagrebu, a jedan od gostiju bio je i njezin dečko Stjepan Hauser, devet godina mlađi violončelist

U zagrebačkom restoranu Carpaccio u petak se okupilo omanje društvo kako bi uživo nazdravilo i poželjelo najljepše želje Jeleni Rozgi, pjevačici koja je 23. kolovoza napunila 38 godina. Tog vikenda su je na njezinim nastupima dočekala lijepa iznenađenja. Nakon koncerta u Prilepu, organizatori i prijatelji priredili su joj rođendanski tulum, a prije toga koncert je prekinut glazbenim gostima iznenađenja. Jelena je s publikom nastavila koncert u rođendanskom stilu, a u budvanskoj diskoteci Top Hill pjevačicu je dočekalo drugo iznenađenje – rođendanska torta.


Zbog radnih obveza izostala je rođendanska proslava u društvu najmilijih. Dva tjedna kasnije Jelena je organizirala večeru za dečka i prijatelje u Zagrebu. Da su ona i devet godina mlađi violončelist Stjepan Hauser i dalje nerazdvojni, uvjerili su se slučajni prolaznici u zagrebačkoj Teslinoj ulici koji su na terasi restorana među gostima prepoznali poznati par. S njima je bio i Mate Rončević, PR menager, koji je fotografiju s rođendanske proslave objavio na Instagramu.

Rođendansko slavlje @rozgajelenaofficial ❤️❤️❤️

A photo posted by @materoncevic on