HOT, HOT, HOT

Jelena Rozga u najizazovnijoj kombinaciji dosad

04.09.2015 u 11:40

Bionic
Reading

Nakon što je obznanila ljubavnu vezu s devet godina mlađim čelistom Stjepanom Hauserom, popularna Splićanka svoje je obožavatelje razgalila je objavom nove fotografije na društvenim mrežama. Na njoj pozira sama, odjevena u bezobrazno kratke 'vruće hlačice'

Iako je Jelena Rozga u javnosti suzdržana, ne želi izmijeniti ni kratki poljubac s dečkom s kojim je prvi put javno priznala da je u vezi, čelistom Stjepanom Hauserom, istodobno će se hrabro fotografirati i prošetati u smjelim modnim kombinacijama - prozirnim majicama ispod kojih se vidi grudnjak, ultra kratkim haljinicama ispod kojih joj se naziru gaćice, korzetima kakvih se ne bi postidjela ni Beyonce... Na početku karijere bila je čedna djevojčica, a sada sve češće ističe noge i poprsje, za koje tvrdi da je bujno zbog dobrog grudnjaka.

Pored najnovije fotografije koju je objavila na Instagramu, na kojoj s balkona promatra masline, Splićanka poručuje 'Maslina je neobrana', ali svu je pozornost pokupila u ultra kratkim traper hlačama koje više otkrivaju nego što skrivaju. Dobro istrenirano tijelo i zgodna guza odmah su osvojili brojne pozitivne komentare.

Maslina je neobrana ... #summer #jelenarozga

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on


Prisjetimo se nekih Jeleninih najseksi izdanja: