STILSKE IGRE

Modno usklađeni Ivan Todorić i njegova Milica u centru pažnje

03.09.2015 u 18:10

Bionic
Reading

Iznimno tople ljetne dane par je uglavnom proveo u Dubrovniku, a svojim su pojavljivanjem na svečanom otvaranju šoping-centra SUB CITY još jednom dokazali da su jedan od najljepših i najusklađenijih parova

Svečanošću za VIP uzvanike svoja je vrata otvorio SUB CITY, šoping-centar u Župi dubrovačkoj. Od brojnih poznatih robnih marki, Dubrovčane je najviše razveselilo otvaranje H&M-a. Iris Bošković, unuka investitora Petra Čučuka, imala je čast prerezati vrpcu te proglasiti trgovački centar i službeno otvorenim.

Na VIP zabavi posebnu pozornost plijenio je Ivan Todorić, predsjednik Nadzornog odbora Agrokora i najmlađi sin predsjednika Uprave Agrokora Ivice Todorića, s djevojkom Milicom Mihajlović, lijepom srpskom manekenkom.


Ivan Todorić uskladio je boju kravate s haljinom djevojke Milice

Modno usklađen par većinu je ljetnih dana proveo upravo u Dubrovniku. Tijekom srpnja kratko su bili u Istri, na teniskom turniru 26. Konzum Croatia Open u Umagu, ali već ih se u kolovozu opet moglo vidjeti u noćnim šetnjama Stradunom, a bili su nazočni i na otvaranju Centra za javnost za obožavatelje 'Igre prijestolja' na Lokrumu. Tom prigodom se lijepa Milica nije propustila slikati na tronu koji je tijekom ljeta privukao mnoge posjetitelje.


Par je tijekom srpnja kratko ljetovao u Umagu