SVESTRANI GLUMAC

Leon Lučev vratio im osmijeh na lica

04.09.2015 u 07:06

Bionic
Reading

Glumac Leon Lučev pokazao je koliko je vješt s bubnjevima u terapijsko-inkluzijskoj bubnjarskoj radionici Zvijezde bubnjaju. Korisnicima Centra za odgoj i obrazovanje Šubićevac Leon je vratio osmijeh na lice

RTL Autor: RTL

Leon Lučev se uvijek rado odazove humanitarnim akcijama kad mu to dopuste obaveze. Ovaj puta priključio se terapijsko-inkluzijskoj bubnjarskoj radionici Zvijezde bubnjaju. Iako nikad prije nije bubnjao, dobro se snašao, a svojim sudjelovanjem u radionici u svom rodnom gradu Šibeniku razveselio je korisnike Centra za odgoj i obrazovanje Šubićevac. Osim Leona, radionici se pridružila aktualna Miss Hrvatske Maja Spahija.

Glumac se veseli jeseni koja mu donosi poprilične aktivnosti jer trenutno radi na dva filma u Sloveniji, jednom u Splitu te jednom u Srbiji. Leon se posljednjih godina bavi i filmskom produkcijom. Naime, s Damirom Ibrahimovićem, suprugom sarajevske redateljice Jasmile Žbanić, osnovao je prije sedam godina produkcijsku kuću Živa, a glumi najviše u filmovima zemalja u regiji.


Iako nema bubnjarskog iskustva, glumac se potrudio bubnjati


Leon je korisnicima Centra za odgoj i obrazovanje Šubićevac vratio osmijeh na lice