MALA GLUMICA

Kći Ecije Ojdanić ima samo deset godina i već zna što želi!

03.09.2015 u 13:43

Bionic
Reading

Da je Cvita Viljac, kći glumice Ecije Ojdanić, talentirana za glumu, pokazat će film 'Anka' redatelja Dejana Aćimovića koji se ovog ljeta snimao u Dalmatinskoj Zagori, a i pred televizijskim kamerama se ova 10-godišnjakinja ponaša kao prava profesionalka. Bez imalo treme odradila je svoj prvi televizijski intervju u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' na koji je stigla u pratnji mame i lijepo počešljane kose

I dok su se mnogi njezini vršnjaci ovog ljeta zabavljali i igrali na plažama, 10-godišnja Cvita Viljac, kći glumice Ecije Ojdanić, punom je parom snimala  film 'Anka' Dejana Aćimovića. Svi koji su vidjeli glumački talent malene Cvite uvjereni su kako će jednog dana vladati hrvatskim glumištem, a osim na filmu njezino bi se lice moglo smiješiti i u TV serijama i kazalištu. Njezina mama puca od ponosa, a iako zna da je glumački posao vrlo težak, svoju kćer podupire u svemu pa tako i u glumačkim ambicijama.

Malenoj Cviti snimanje filma bilo je pravo zadovoljstvo, jer je pred kamere stala u Dalmaciji, u maminom kraju gdje je provodila djetinjstvo i za koje je  vežu lijepe uspomene. Na snimanju je uz malu glavnu glumicu bila cijela obitelj - mama Ecija, tata Ante Viljac, očuh Robert Orhel i dadilja.

Cvita u filmu 'Anka', snimljenom prema romanu Mate Lovraka 'Anka Brazilijanka', ima glavnu ulogu. Igra djevojčicu iz sirotišta koja bježeći iz sirotišta slučajno dođe u jedan šumski svijet, u jednu ciglanu. U potrazi za ljubavlju, skrbi, obitelji, izabere jednoga ciglara, Brazilca od kojeg napravi brižnog čovjeka, zapravo oca.

Prije dvije godine pojavila se u filmu 'Hitac' koji je režirao njezin očuh Robert Orhel, a mama Ecija imala je glavnu žensku ulogu. Za ulogu u filmu 'Anka' prijavilo se stotinjak djevojčica, ali Cvita je bila najbolja.

Osim što ćemo je gledati na filmskom platnu, Cvita je dala svoj prvi veliki televizijski intervju koji su gledatelji mogli jučer gledati na HRT-u u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'. Cvita je govorila o tome kako su joj bila teška noćna snimanja te kako su stariji glumci i svi na setu pazili na nju.


Cvitu su na setu filma bodrili roditelji, mama Ecija Ojdanić i tata, šibenski novinar Ante Viljac


Na snimanju joj je bilo zabavno, a stariji kolege stalno su pazili na nju


Desetogodišnja Cvita pred televizijskim je kamerama poput profesionalke