DJEVOJAČKI DANI

Severinin 'umirovljenički' odmor na Ibizi

03.09.2015 u 06:58

Bionic
Reading

Severina je radno provela ljeto, ali je ipak uspjela ukrasti nekoliko slobodnih dana za odmor sa svojim zaručnikom Igorom Kojićem na Ibizi, jednom od najpopularnijih španjolskih otoka u Sredozemnom moru

Severina i njezin dečko Igor Kojić već su mjesecima nerazdvojni. Iza popularne pjevačice je radno ljeto, ali svakog slobodnog trenutka odmor bi potražila u zagrljaju svog dragog. Krajem prošlog mjeseca napokon su sve slobodno vrijeme mogli posvetiti jedno drugome pa su osvježenje od ljetnih gaža našli na Ibizi. Ondje su uživali u bijelim pješčanim plažama i zelenim vrtovima okupanim suncem. Iako je riječ o otoku koji je poznat po tome što na njemu zabava nikad ne prestaje, pjevačica je izjavila da su ona i njezin petnaest godina mlađi dečko dane provodili 'umirovljenički', a na svom profilu na Instagramu podijelila je nekoliko fotografija s Ibize.

Tijekom ljeta se nagađalo da će se par vjenčati, no pjevačica sve dosad nije ništa htjela komentirati. Vrativši se u Hrvatsku, ipak je dala naslutiti da je spremna za vjenčanje koje bi se moglo dogoditi u studenom u Beogradu.


'Ljubav je... kad ti netko čuva leđa'


'Puno si lip, al' nisi moj tip...'