KRAJ ROMANSE

Boris Novković: Ljubav između Ive i mene je završila

01.03.2017 u 20:34

Bionic
Reading

Boris Novković više ne ljubi likovnu umjetnicu Ivu Višošević, s kojom je bio u vezi tri godine i zbog koje je napustio suprugu Luciju, a ona je u to vrijeme bila trudna i čekala njihovo drugo dijete, sina Bona. 'Hvala za ljubav, bilo je neponovljivo i jedinstveno', napisao je Novković u znak sjećanja na veliku ljubav kojoj je došao kraj

'Kako me ne bi krivo interpretirali i od ovoga pravili sapunicu, odlučio sam ovim putem dati zvaničnu prvu i zadnju izjavu na tu temu. Ljubav između Ive i mene završila je. Bez obzira na nepomirljive razlike, ta ista ljubav spojila nas je karmički, ne samo nas, već i sve ljude u interakciji s nama, oplemenila i obogatila naše i njihove živote i uz ponekad teži put. Zato i živimo u svakoj novoj reinkarnaciji, da prožmemo i prođemo određena iskustva, zato ljubav nikada ne treba osuđivati u kojim god okolnostima se dogodila i rodila; za sve postoji razlog. Puno smo dali i naučili jedno od drugog, ali došlo je vrijeme da svatko od nas krene dalje kako bismo svoju misiju još bolje ispunili. Hvala za ljubav, bilo je neponovljivo i jedinstveno, jedino moguće za riječ koja nosi esenciju svega', napisao je Boris na svom profilu na Facebooku.

Iako nije poznato kako je upoznao 37-godišnju Ivu Višošević, nagađa se da je do prvog susreta došlo sredinom 2011. na snimanju spota za njegovu pjesmu 'Ni na nebu ni na zemlji' s albuma 'Via ljubav'. Privlačnost među njima navodno je bila velika pa je Boris ubrzo sve priznao supruzi koja je tada bila trudna s njihovim sinom Bonom. Premda su mnogi smatrali kako je krivac za to upravo Iva, drugi su tvrdili da su nevolje u braku Novkovićevih počele puno ranije. S drugom suprugom, diplomiranom novinarkom Lucijom, rastao se nakon osam i pol godina braka u ožujku 2012. S njom ima šestogodišnjeg sina Nou te trogodišnjeg sina Bona.

Prije Lucije, Boris je bio pet godina u braku s glumicom Bojanom Gregorić, danas Vejzović, a razveli su se početkom 1997.


Pjevač iz drugog braka ima 6-godišnjeg sina Nou te 3-godišnjeg sina Bona


S Lucijom je Boris bio u braku osam i pol godina