STJEPAN HAUSER

Danas voli Rozgu, a ovako je nekad govorio o njoj!

01.09.2015 u 06:55

Bionic
Reading

Iako tvrdi kako je do ušiju zaljubljen u svoju novu djevojku, devet godina stariju Jelenu Rozgu, čini se da Stjepan Hauser donedavno nije imao neko pozitivno mišljenje o njoj i njezinom glazbenom izričaju

'Čuli smo puno kritika na svoj račun, ali koliko ih mi dobijemo, nije to ništa s obzirom na to koliko ih dobiju drugi. Pogledaš Severinu i Rozgu i odmah ti je lakše. Nisam čuo dobar komentar o njima u životu!', rekao je Stjepan (29) prije tri godine Barbari Kolar i Ivanu Vukušiću u 'Jutarnjem showu' Antene Zagreb.


Violončelist je danas pun hvale za plavokosu Splićanku, a njihovo javno priznanje ljubavne veze mnoge je iznenadilo. Tim više što je bivša pjevačica Magazina dosad vješto skrivala svoj privatni život od očiju javnosti, a ni Hauser nije bio previše rječit kad je trebao odgovarati na pitanja o ljubavi.

Ipak, i jednom i drugom usta su se sad razvezala, pa se tako u medijima međusobno obasipaju komplimentima.

No još uvijek s nestrpljenjem čekamo na njihov prvi javni poljubac jer kad se prošlog tjedna u Karlovcu trebao dogoditi, Jelena je nasmijano odmahnula rukom kratko poručivši Stjepanu: 'Ne, ne!'

Vole se, ne vole se, ili je pak posrijedi nešto treće, znaju samo njih dvoje, no ne sumnjamo da će prava istina, kao što to uvijek biva, jednom isplivati na površinu.