DIRLJIVA GESTA

Glumice dale svoj doprinos humanitarnoj akciji Jane

31.08.2015 u 11:46

Bionic
Reading

Konjički klub Eohippus iz Vinkovaca s brojnim građanima Hrvatske koji su donirali virtualne kapljice prikupio je rekordan broja kapljica, čime je osigurana donacija kojom će se pomoći djeci s posebnim potrebama

Djeci će se kroz jahanje povećavati pokretljivost zglobova, smanjivati grčenje mišića te će se povećavati socijalizacija i smanjivati izoliranost.

Konjički klub Eohippus tijekom lipnja i srpnja animirao je lokalnu zajednicu i brojne ljude dobre volje te u rekordnom roku putem web-stranice www.vodasporukom.com prikupio dovoljan broj virtualnih kapljica koje su osigurale donaciju u svrhu pomoći KK Eohippusu za realizaciju njihovog programa.

Za ostvarivanje cilja bilo je potrebno prikupiti 250.000 kapljica, a do kraja akcije sakupljeno je rekordnih 672.774 kapljica, odnosno nevjerojatnih 269 posto od potrebnog broja za početak realizacije cilja. Od 1. lipnja do 20. srpnja, web-stranicu je posjetilo preko 160.000 ljudi.

Jana - Voda s porukom, kao i mnogo puta dosad, prepoznala je važnost unapređenja kvalitete života djece i mladih u Hrvatskoj i svim hrvatskim županijama.

Glumice Marija Borić i Areta Ćurković te mnogi drugi koje je privukla ova lijepa i hvalevrijedna priča iz prve su se ruke mogli uvjeriti u to kako izgleda konjički klub Eohippus koje programe provodi i kolika je vrijednost volontera koji se nesebično uključuju u ovu priču uz štićenike centra.