UČETVERO JE LJEPŠE

Luka i Mateo uživaju u društvu ljepših polovica

31.08.2015 u 19:09

Bionic
Reading

Luki Modriću, veznjaku madridskog Reala, španjolski će dani biti ljepši nakon što se njegovom klubu pridružio i Mateo Kovačić, jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa, a sreću zbog te činjenice dijele i njihove ljepše polovice: Vanja Modrić i Izabela Adrijanić

Vanja Modrić, supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca, u španjolskoj metropoli živi posljednje tri godine, a svojim će iskustvom i savjetima zasigurno biti od pomoći lijepoj Izabeli Adrijanić, koja se zbog novog transfera Matea Kovačića ovih dana preselila iz Milana u Madrid. Da ovi parovi uživaju u novim okolnostima, dokazali su zajedničkom fotografijom nastalom u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso, a koju je Luka Modrić objavio na svom Instagramu. Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju se, naime, okupila u Zagrebu uoči kvalifikacijskih utakmica sAzerbajdžanom i Norveškom za odlazak na Europsko prvenstvo u Francuskoj2016. godine.

Nakon ljetnih mjeseci i odmora koji su Luka Modrić i Mateo Kovačić proveli na različitim destinacijama ispred njih su zajednička druženja na nogometnim travnjacima, ali i ona u Madridu.


Vanja i Luka Modrić na odmoru u Španjolskoj

Ljetni odmor od nogometa Modrići su proveli u jednom od najluksuznijih ljetovališta u Španjolskoj u kojem su s djecom, Ivanom (5) i Emom (2) proveli nekoliko nezaboravnih dana. Nakon odmora u rodnom Zadru u lipnju, a poslije i u Dubrovniku, hrvatski reprezentativac s obitelji ovo ljeto odlučio je zapečatiti na španjolskim Balearima. Točnije na otočiću Formenteri.

Ljetne mjesece Mateo Kovačić najviše će pamtiti po činjenici da je dobio dres 'kraljevskog kluba' Real Madrida. Ovaj 21-godišnji hrvatski veznjak zbog toga je napustio Inter.


Mateo Kovačić na predstavljanju klubu pojavio se u društvu djevojke Izabele Andrijanić

Mateo i Izabela Andrijanić upoznali su se prije nešto više od pet godina u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj je Mateo ministrirao, a Izabela pjevala u crkvenom zboru. Mladi nogometaš ne taji da ga je Izabela osvojila svojim životnim stavovima i jednostavnošću. Svojom je ljepotom pak već zadivila brojne španjolske medije.