IZ RUSIJE S LJUBAVLJU

Frankin i Ćorlukin selfi s moskovskog Crvenog trga

28.08.2015 u 17:46

Bionic
Reading

Baš kad smo se zapitali kamo su nestali Franka Batelić i Vedran Ćorluka jer je tijekom ljetnih mjeseci izostala njihova zajednička fotografija, osvanula je nova. Iz Moskve. Posljednji put su se u javnosti pojavili sredinom lipnja u Motovunu, a danas se sretno osmjehuju s fotografije snimljene na čuvenom Crvenog trgu.

Vedran Ćorluka je na svojem Instagram-profilu objavio fotografiju gdje on i njegova djevojka Franka Batelić uživaju u moskovskim ljepotama. Napravili su selfi na Crvenom trgu na kojem se vidi da se dobro zabavljaju.

23-godišnja pjevačica i 29-godišnji nogometaš u javnosti su se posljednji put pojavili u lipnju, na vjenčanju Frankine prijateljice u Motovunu. Na vjenčanju se par pojavio u svečanom izdanju, a Vedran je sve zabilježio i fotografijom na Instagramu.

Budući da su u svibnju ove godine proslavili treću godišnjicu veze, a jedan od naših najpoželjnijih neženja često u intervjuima ističe kako je u pjevačici pronašao srodnu dušu, nikoga ne bi iznenadilo da uskoro ozakone svoju ljubav. Iako su često odvojeni zbog Ćorlukinih obaveza u ruskom Lokomotivu, njegovoj ljubavi s Frankom očito ništa do sad nije stalo na put.

Wedding vibe☀️ good luck Ana and Aron???????? #motovun #istria

A photo posted by Vedran Corluka (@vedran_c5) on