ON BI, ONA NE BI

Hauser: 'Jelena, daj mi pusu!' Rozga: 'Ne!'

28.08.2015 u 19:27

Bionic
Reading

Da se na svojem prvom javnom izlasku nisu toliko trudili pokazati koliko su zaljubljeni, još bi netko i povjerovao u (ne)moguću romansu Jelene Rozge i Stjepana Hausera. Ovako, čini se, jedini je zaključak da su protagonisti ove ljubavne priče samo loši glumci

Vole se, ne vole se, ljubav ili nešto treće... Jedna je od glavnih tema domaćeg medijskog prostora u kojoj su junaci pjevačica lakih nota Jelena Rozga i slavni violončelist Stjepan Hauser. I svi bi možda i povjerovali u taj spoj nespojivog na domaćoj glazbenoj sceni da Jeleni i Stjepanu nisu usta puna ljubavnih izjava. Čemu?

Da priča bude i komična, potrudio se 29-godišnji glazbenik 2Cellosa koji se potpuno pogubio pri prvom javnom izlasku s Jelenom i ispred kamera nagovarao je na poljubac što se Splićanki nije nimalo svidjelo.

'Daj mi pusu', šaputao je Stjepan svojoj djevojci u uho koja je odmahnula glavom, uz odlučno 'ne'. Veliko dijete poput Hausera, kako ga je i sama Jelena nazvala, netko je trebao podsjetiti da djevojke ne dijele poljupce tako lako na prvom dejtu i to još pred kamerama.

Za sljedeće pojavljivanje u javnosti možda će Stjepan i Jelena biti bolje sinkronizirani.

Kako je izgledao prvi izlazak Jelene i Stjepana, pogledajte u videu: