STJEPAN HAUSER

'Istina je, Jelena Rozga i ja smo u vezi!'

25.08.2015 u 16:12

Bionic
Reading

Poznati violončelist i splitska pjevačica novi su par, a svoju novu ljubavnu vezu za tportal potvrdio je i sam Stjepan

Nakon niza ljubavnih veza 37-godišnje Splićanke Jelene Rozge o kojima je sramežljivo pričala u javnosti, no publika odabranike njezina srca nikad nije imala prilike vidjeti uživo, napokon se pojavio jedan pravi. I to ni manje ni više, nego slavni violončelist 2Cellosa 28-godišnji Stjepan Hauser. Jelena je svoju novu ljubav otkrila časopisu Story.

Koliko je zaljubljen i sretan Stjepan je i sam priznao za tportal.

'Istina je da smo zajedno. Nije nikakva šala!', priznao je Hauser. Par se zbližio ovog ljeta, a da ima nešto između Jelene i Stjepana pokazale su fotografije njih dvoje zagrljenih s koncerata 2Cellosa u Ljubljani i Portorožu. Sredinom kolovoza na svojem Facebook-profilu Stjepan je napisao: 'Zaljubljen i sretan!'. Na pitanje što misli o Jeleni nakon što su njihove zajedničke fotografije preplavile medije, nije krio svoju naklonost zgodnoj splitskoj pjevačici:

'Sviđa mi se onakva plava. Ma savršena je!'. U svojem posljednjem intervjuu natuknuo je kakva žena bi ga mogla lako osvojiti - sramežljiva, povučena, ženstvena i krhka. Jelena je možda od svega nabrojenog samo jedno, no Stjepanu je i to bilo posve dovoljno.