LUKSUZNO LJETOVANJE

Obiteljska sreća Luke Modrića na Balearima

20.08.2015 u 18:01

  • +3

Luka Modrić na odmoru u Španjolskoj

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Mjesec dana odvojenosti od obitelji nogometni reprezentativac i igrač Real Madrida odlučio je nadoknaditi odmorom u jednom od najluksuznijih ljetovališta u Španjolskoj u kojem je sa suprugom Vanjom te djecom Ivanom (5) i Emom (2) proveo nekoliko nezaboravnih dana

Nogometaš Luka Modrić (29) naučio je uživati u uspjehu. I to sa stilom. Nakon ovogodišnjeg odmora u rodnom Zadru u lipnju, a poslije i u Dubrovniku, hrvatski reprezentativac s obitelji ovo ljeto odlučio je zapečatiti na španjolskim Balearima. Točnije na otočiću Formenteri, a on se smatra skrivenim draguljem španjolskih otoka i ima sve ono što je potrebno za savršeno ljetovanje -  bijeli pijesak, čiste plaže, vrlo plitko more i odlične restorane.

Osmijeh na Lukinom licu govorio je kako je za Vanju i djecu odabrao pravi raj na Zemlji. Mjesec dana odvojenosti od njih hrvatski nogometni reprezentativac odlučio im je nadoknaditi na najbolji mogući način - svoje mališane učio je i plivati, a sreća zbog obiteljskog okupljanja vidljiva je na svakoj fotografiji obitelji Modrić.