KOMENTAR O SKANDALU

Doris Pinčić: Od kritika ne bježim, ponekad dobro dođu

13.08.2015 u 18:25

Bionic
Reading

Glumica i televizijska voditeljica u RTL-ovoj emisiji 'Sve u šest' komentirala je medijsku dramu i društvene kritike nakon što je u svojoj kolumni priznala da je udarila svoje dijete po guzi

'Iskrena sam u svemu što radim i kad sam odlučila prihvatiti ponudu i pisati kolumnu, rekla sam da će to biti iskreno ili neće biti nikako. Ja sam pacifist, osoba koja nije sklona agresiji. Volim svoje dijete najviše na svijetu i učinila bih sve da ga zaštitim. Odvažila sam se pisati o tome jer sam shvatila koliko se mladih majki suočava sa sličnim problemom.

Ovim putem želim se zahvaliti svima koji su me podržali, ali i onim ljudima koji su me kritizirali. Nekad ne treba bježati od kritika, to je možda pravi način da pogledamo sebe iz drugog kuta i razmislimo o svojim postupcima. Sve je to dobro i sve treba sagledati s osmijehom i nastaviti dalje', rekla je danas Doris za RTL-ovu emisiju 'Sve u šest'.

Nakon odmora u rodnom Zadru, Doris ima pune ruke posla. Snimanje za RTL-ov glazbeni show 'Zvjezdice' već je počelo, a lijepa Zadranka u njemu ima ulogu voditeljice. Tu je i glumački angažman u seriji 'Horvatovi' gdje Doris glumi profesoricu.