PRED RAZVODOM

Bračni brodolom Gisele Bundchen i Toma Bradyja

13.08.2015 u 19:53

Bionic
Reading

Američki mediji raspisali su se kako su brazilski supermodel i američki sportaš pred razvodom, a sve zbog vrlo teškog i zahtjevnog karaktera 35-godišnje Gisele

Gisele Bundchen i Tom Brady razmišljaju o sporazumnom razvodu u kojem će morati podijeli bogatstvo od 460 milijuna dolara, vijest je koja se danas pojavila u američkim medijima. Iza slike idilične obitelj ipak se krila sasvim druga priča. I to ona u kojoj je obiteljski sklad narušavao vrlo zahtjevan karakter Gisele koja je svojim perfekcionizmom izluđivala supruga, 38-godišnjeg bivšeg američkog ragbijaša.

Par je u braku od 2009. a imaju dvoje djece  - sina Benjamina (5) i kćer Vivian (2). Upravo su Giselini pogledi na odgoj djece bili jedan od razloga učestalih bračnih razmirica. Naime, brazilski supermodel zahtijevala je da njihova prehrana bude uvijek zdrava, slatkiši i sve što nije spadalo u ekološki prehrambeni režim lijepe Brazilke, bili su nedopustivi. Brady je pak smatrao da je to pomalo pretjerano. Glasnogovornici para zasad se nisu oglasili.