NIKAD VIŠE RAZVODA

Ovog ljeta u Hollywoodu nižu se bračni brodolomi

05.08.2015 u 14:26

Bionic
Reading

Prvi u nizu bili su Jennifer Garner i Ben Affleck, koji se nakon deset godina braka i troje djece zaljubio u dadilju. Gwen Stefani i Gavin Rossdale objavili su kraj nakon 13 bračnih godina i troje djece, navodno zbog suprugove nevjere. Posljednji koji nagovještavaju kraj ljubavi, nakon samo dvije godine braka, su Halle Berry i Olivier Martinez

Za dugovječne ljubavi više nema mjesta u Hollywoodu - zaključak je koji se nameće nakon niza razvoda koje su slavni parovi objavili u nepuna dva mjeseca. Iako su slovili kao najjača bračna karika holivudskog ljubavnog lanca i to zahvaljujući čvrstom karakteru i požrtvovnosti Jennifer Garner, ni ona nakon deset godina nije više mogla trpjeti nezrelost svog supruga Bena Afflecka s kojim ima troje djece.

Affleck više ne krije svoje susrete s bivšom dadiljom Christinom Ouzonian s kojom se spetljao dok je bio u braku. Sa sličnim problemima navodno se suočila i pjevačica Gwen Stefani koja se nakon 13 godina razvodi od britanskog glazbenika Gavina Rossdalea. Razlog - njegova nevjera, no mnogi u to ne vjeruju jer Gwen je na glasu kao zahtjevna supruga i perfekcionistica čija velika očekivanja Rossadle nije ispunio. Obiteljski čovjek Gavin koji voli kuhati i ponekad održati neki koncert, za Gwen nije bio previše ambiciozan i poduzetan. 

Sljedeći u nizu su čini se Halle Berry i francuski glumac Olivier Martinez o čijem razvodu američki mediji sve glasnije pričaju. Glumica je skinula svoj vjenčani prsten, a na novinarskoj pressici nedavno se nije mogla sjetiti svoje druge godišnjice braka. Ona i Martinez, s kojim ima 21-mjesečnog sina Macea, više se zajedno ne pojavljuju u javnosti, više ne žive zajedno, a o rastavi zasad šute.

Kraj veze obznanili su čak Miss Piggy i Kermit, a s druge strane oceana Kate Moss sve je bliža razvodu od glazbenika Jamieja Hincea koji je prošli tjedna snimljen u zagrljaju mlađahog modela.