ODMOR NA SVJETIONIKU

Obiteljska viška avantura Gorana Navojca

04.08.2015 u 00:29

Bionic
Reading

Nakon nekoliko mjeseci razdvojenosti zbog brojnih poslovnih obaveza Goran Navojec uspio je okupiti obitelj u svojoj najdražoj viškoj uvali Stončici gdje već godinama ljetuje u stoljetnom svjetioniku sa suprugom Larisom i sinom Grgurom

Tamo gdje je sve po mom - stihovi su koje bjelovarski glumac Goran Navojec zasigurno pjevuši dok se odmara na svom najdražem otoku Visu, a tako je bilo i ove godine. Naime, iako se šuškalo da je život na dvije adrese Gorana i Larise, koja zbog posla zadnju godinu živi u Berlinu, uzrokovao veliku bračnu krizu, ljetovali su prije dva tjedna zajedno na otoku na kojem su prije šest godina uplovili u bračnu luku.

Obitelj Navojec već se godinama tradicionalno odmara u osami uvale Stončica, i to u više u svjetioniku starom više od stotinu godina daleko od viške turističke gužve.

U istoj uvali sa svojim su prijateljima slavili vjenčanje i od tada se Goran i Larisa sa sinom Grgurom onamo  uvijek vraćaju. Mještani i prijatelji s kojima se Goran druži i fešta na Visu nerijetko na svojim društvenim mrežama objave poneku fotografiju viške pustolovine s poznatim glumcem koji ni na odmoru ne miruje. Ide u ribolov s domaćinom svjetionika i sinom, pomaže u zalijevanju vrta, kuhanju, a i sitnim radovima oko kuće ako zatreba. Koliko se na Visu opusti, pokazala je i šaljiva fotografija koju je objavila njegova supruga Larisa, ali i foto uspomene njegovog viškog prijatelja Ivana Bulića Iće.



Viška svakodnevica Gorana Navojca u svjetioniku Stončica


Svjetionik Stončica omiljeno je ljetno utočište obitelji Gorana Navojca

Nakon odmora na Visu Goran se vratio snimanju nove hrvatske serije 'Horvatovi' u kojoj ima glavnu ulogu, a Larisa plesnim radionicama koje sa svojom plesnom školom Tala organizira ovoga ljeta diljem Hrvatske. Najesen slijedi povratak u Berlin.