ĐOKOVIĆI I ĐURIĆI

Ekskluzivno ljetovanje na skupocjenoj jahti

29.07.2015 u 19:13

Bionic
Reading

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković odmara se s obitelji u Hrvatskoj ploveći na svojoj luksuznoj jahti, a društvo im je pravio i dugogodišnji prijatelj, glumac i redatelj Branko Đurić Đuro

Trostruki pobjednik Wimbledona Novak Đoković nedavno je boravio na finalu 26. Konzum Croatia Opena Umag, a nakon toga je krenuo na zasluženi odmor s obitelji, suprugom Jelenom i devetomjesečnim sinom Stefanom. Na svojoj luksuznoj jahti Orlando L, Đokovići su uživali u društvu svog dugogodišnjeg prijatelja Branka Đurića Đure, njegove supruge Tanje Ribič i 19-godišnje kćeri Zale.

Đurićevi su se na društvenim mrežama pohvalili fotografijama s jahte, a osim sunčanja i kupanja, uživali su i degustirajući Đokovićevu liniju proizvoda bez laktoze i glutena. Branku Đuriću se toliko svidio bezgluteinski doručak da je pored fotografije na Facebooku napisao 'Ono kad šampioni doručkuju bez glutena'.

Najbolji svjetski tenisač poznat je i kao veliki zabavljač pa je uživao u humoru svog prijatelja Đure. Krstarili su kornatskim arhipelagom koji ih je oduševio svojom ljepotom, a trenutno borave u Istri.

Nekaj najlepših dni dopusta sem preživela na Žutu. Hvala! I hvala, Novak, za doručak. Ma da ja ne bi stavila dvije...

Posted by Zala Đurić Ribič on 23. srpanj 2015