PRVO LJETO U PARU

Ove Splićanke ovo će ljeto pamtiti zauvijek

28.07.2015 u 19:18

Bionic
Reading

Iako su neki od njih tek nekoliko mjeseci u vezi, a ovo im je prvo zajedničko ljeto, Severina, Nataša Janjić i Ana Gruica imaju osjećaj kao da svoje partnere poznaju već cijeli život

'U Igora sam zaljubljena do ušiju', tim je riječima Severina Vučković (43) krajem travnja ove godine opisala svoju ljubav s petnaest godina mlađim nogometnim menadžerom Igorom Kojićem.

Šarmantna Splićanka i naočiti sin srpskog folk pjevača Draga Kojića Kebe upoznali su se još u veljači kad je ona u Beogradu održala koncert u Sava Centru, a upoznali su se preko estradnog menadžera Edvina Softića. Bila je to ljubav na prvi pogled, slažu se njihovi prijatelji koji nisu pogriješili u svojoj procjeni jer su Severina i Igor otkako su se upoznali postali nerazdvojni. Ne prođe gotovo nijedan dan a da na društvenim mrežama ne objave neku novu fotografiju, na kojima se često zna naći i trogodišnji Aleksandar kojeg je pjevačica dobila iz turbulentne veze s poduzetnikom Milanom Popovićem.


Nakon propalog dvogodišnjeg braka s televizijskim producentom i bivšim voditeljem Joškom Lokasom (43) Nataša Janjić (33) posvetila se glumi - onome u čemu istinski uživa i što najviše voli. Ova cijenjena kazališna glumica dala je sebi i priliku za novu ljubav, pa je tako u njezin život ove godine ušetao zagrebački ginekolog Marko Kisić. Prvi ga je put javnosti predstavila na premijeri filma 'Ti mene nosiš', a svoje prvo zajedničko ljeto provode u Dalmaciji, točnije Natašinom rodnom Splitu odakle često odlaze na obližnje otoke.

Ovo nije samo jos jedan selfie ☀️⛵️ ?? ?? #otok #nasdva #summer #wetlook

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on


Sredinom srpnja glumica Ana Gruica (32) proslavila je prvu godinu ljubavi sa spisateljem Hrvojem Šalkovićem (41). Devet godina starijeg Zagrepčanina upoznala je prošle godine, a njihova je veza mnogima predstavljala pravo iznenađenje.

Sve ostalo je povijest...????????????

A photo posted by Ana Gruica (@anagruica) on


'Da se sutra rastanemo, vrijedilo je svake sekunde jer znam da će nam dijete imati fenomenalnog oca! Hvala na svemu, najljepši događaju mog života. Uživaj na tronu još malo, jer ćeš ga uskoro dijeliti', napisala je na Facebooku nedavno Ana koja broji sitno do rođenja svog prvog djeteta.