OD NJIH 197...

Kolinda na visokom devetom mjestu najzgodnijih predsjednika

24.07.2015 u 17:08

Bionic
Reading

Otkako je postala predsjednica, Kolinda Grabar Kitarović plijeni pažnju svojim izgledom i profinjenim modnim ukusom, zbog čega se nerijetko nađe na ljestvicama najbolje odjevenih dama iz javnog života. Kolindinu ljepotu prepoznao je i portal Hottest Heads of State te je našu predsjednicu stavio na deveto mjesto najljepših svjetskih državnika

Na listi se nalazi čak 197 imena predsjednika i premijera država, a Kolinda Grabar Kitarović zauzela je visoko deveto mjesto.

Ovim popisom uglavnom dominiraju muškarci, a ako bi se gledala samo ženska imena, tada je naša predsjednica druga.

Ispred nje se nalazi predsjednica Argentine Cristina Fernández de Kirchner, koja je zauzela četvrto mjesto, dok se Portia Simpson-Miller, premijerka Jamajke, našla na petnaestom mjestu.


Kolinda sa suprugom Jakovom (drugi zdesna) na dan inauguracije

Prva hrvatska predsjednica pažljivo bira odjeću u kojoj će se pojavljivati u javnosti, a tijekom prošlogodišnjih sučeljavanja odbirala je uglavnom dvobojne haljine dužine do ispod koljena jer zahvaljujući pametnom kroju i rasporedu boja stvaraju optičku iluziju vitkije figure.

Te su se haljine prvo pojavile u kolekcijama Hervea Legera i Stelle McCartney, a ubrzo su postale pravi modni hit, pa ih mnoge žene dubokog džepa imaju u svojim ormarima.

Cijelu listu najzgodnijih svjetskih državnika pogledajte ovdje.