JUDITA FRANKOVIĆ

'Nije lako biti plavuša!'

22.07.2015 u 19:37

Bionic
Reading

Judita Franković od brinete je postala plavuša, a nova boja kose toliko joj se svidjela da će je sigurno zadržati tijekom cijelog ljeta

'Nije lako biti plavuša! Ima puno posla oko održavanja, a prednosti ove boje još uvijek istražujem', kazala nam je zvijezda televizijske serije 'Počivali u miru'.

Trenutačno boravi u Puli jer je večeras očekuje premijera filma 'Zagrebačke priče vol. 3', a razlog zašto je od brinete postala plavuša krije se upravo u filmu.

'Završila sam nedavno snimanje filma 'Jutro će promijeniti sve' redatelja Darija Pleića u kojem mi je partner Mislav Čavajda. Film je socijalne tematike, a radnja prati jednu mladu obitelj koja se susreće s deložacijom. Kosu sam obojila upravo zbog ove uloge, s time da mi je na setu frizura bila raščupana i pomalo neuredna. Sigurno ću još cijelo ljeto imati plavu boju, a mislim i da ta boja ima više potencijala za film', kaže glumica koju su prijatelji jedva uspjeli prepoznati nakon ove promjene.

Dečko Marko pak navija da se vrati crnoj boji. 'Više mu se sviđa ta boja, a i to sam više ja', zaključila je nasmijana Judita.