STIŽE PRINOVA

Ivana Nobilo: 'Trudna sam i pišem knjigu'

22.07.2015 u 21:36

Bionic
Reading

Ivana Nobilo, poduzetnica i kći odvjetnika Ante Nobila, ponovno je u drugom stanju. 38-godišnja Ivana u slatkom je iščekivanju bebe sa svojim partnerom, bivšim kapetanom hrvatske odbojkaške reprezentacije i poduzetnikom Dejanom Laninovićem

'Trudna sam i pišem knjigu', tek je kratko izjavila Ivana Nobilo. Sretna i zadovoljna, poduzetnica očekuje drugo dijete sa svojim 44-godišnjim partnerom Dejanom Laninovićem, bivšim kapetanom hrvatske odbojkaške reprezentacije i poduzetnikom s bogatim iskustvom u ugostiteljstvu, s kojim je dvije godine u vezi.

Od prijatelja bliskih paru saznali smo da ne razmišljaju o vjenčanju te da se Ivana zna šaliti i reći kako joj je jednom bilo dosta i da joj je od potpisa na papiru važnija ljubav s partnerom. Poduzetnica je već majka šestogodišnje Pije, čiji je otac pjevač Tony Cetinski, njezin bivši muž.

Ivana je nedavno završila još jedan fakultet te je sada i stručnjakinja za tržišne komunikacije, a knjiga koju piše će, doznajemo, biti na temu holističkog marketinga. Sprema se i za doktorat, a najvjerojatnije će ga obraniti na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani.


U travnju su Ivana i Dejan bili u Portugalu


Ivana je bila u braku s Tonyjem Cetinskim, s kojim ima šestogodišnju djevojčicu Piju