SPLITSKA SVADBENA ZVONA

Vjenčali se Bernard Krasnić i Latica Ivanišević!

19.07.2015 u 09:39

Bionic
Reading

Bajkovitu lokaciju splitske galerije Ivana Meštrovića na Mejama, zagrebački poduzetnik i pomoćnica direktora marketinga u Agrokoru pamtit će cijelog života. Bernard Krasnić i Latica Ivanišević nakon dvije godine veze izrekli su 'sudbonosno da', a mladencima su, osim obitelji, sreću došli poželjeti i mnogobrojni prijatelji

U predivnom okruženju splitske galerije Ivana Meštrovića s pogledom na morska prostranstva Jadranskog mora i remek djelima kultnog umjetnika, 18. srpnja u večernjim satima, tik pred zalazak sunca, Bernard Krasnić i Latica Ivanišević izmijenili su pred matičarom životne zavjete.

Osmijesi na njihovim licima govorili su više od riječi, a nakon same ceremonije i čestitki prijatelja i obitelji, novopečeni mladenci nastavili su slavlje u vrtu galerije. Glamurozna splitska lokacija ove subote ugostila je mnogobrojne goste koji su došli poželjeti sreću Latici i Bernardu, a među okupljenim mnoštvom bili su Iva i Boško Balaban, Martina iAnteTodorić, Iva Balent i Iva Majoli

Par je pozivnice za vjenčanje obitelji i prijateljima uputio još u travnju ove godine, a kad su trebali odlučiti u kojem gradu će izreći 'sudbonosno da', nisu se dugo premišljali s obzirom na to da je mlada gotovo cijeli život provela u Dioklecijanovom gradu. Njihova odluka najviše je razveselila mladenkinu majku Nansi Ivanišević, predsjednicu Udruge Prokultura. Nekad je bila i HDZ-ova ministrica sporta i prosvjete, dok je za vrijeme Željka Keruma obnašala dužnost njegove savjetnice za prosvjetu i kulturu.


Sanja Doležal, Marijan Alfonso Sesar i Latica Ivanišević

Za ljubav Latice i Bernarda javnost je prvi put saznala u svibnju prošle godine, kad se poduzetnika sve češće moglo vidjeti u društvu atraktivne Splićanke. Prije nego što su se upoznali, Latica je bila u vezi s bivšim tenisačem Marijem Ančićem s kojim je prekinula 2011., dok je Bernard poznat po braku s pjevačicom Ninom Badrić od koje se nakon šest godina razveo u studenom 2012.

Beba, kako ga od milja zovu prijatelji, svoju sreću sada je pronašao u Latici, a s obzirom na to da Splićanka gradi karijeru u metropoli, njihova adresa ostat će ona stara pa će svoje živote nastaviti u Zagrebu.


Mladenci i gosti uživali su u bajkovitom ozračju s pogledom na more