SAVJETI BORNE RAJIĆ

Majka i sin o obitelji, Zagrebu i hrvatskim muževima

10.07.2015 u 10:31

Bionic
Reading

Za sve one koji su se pitali kakva je majka, Borna je u novom videoklipu za tportal to predočila vrlo iskreno i opušteno u razgovoru sa svojim 16-godišnjim sinom Lukom. Jedan od četvorice Borninih sinova majci se povjerio zašto obožava tetovaže, rap glazbu, što želi ostvariti u životu te zašto voli Zagreb, ali se u Hrvatsku ne namjerava vratiti

Na iznenađenje mnogih, Borna Rajić u novom je videu odlučila predstaviti još jednog člana obitelji Rajić - svog 16-godišnjeg sina Luku i kroz razgovor o strastima jednog tinejdžera i njegovima planovima otkriti kako mama i sin funkcioniraju u svakodnevnom životu.

Luka već sedam godina živi u Parizu, školovao se u američkim školama, tečno govori engleski, obožava rap glazbu, ukratko, kako on sam kaže, uživa u životu! I želi jednog dana biti neovisan. To govori i njegova tetovaža 'Osloni se na sebe' koju ima i njegov stariji brat Borna (18). Ima li ta tetovaža neko dublje značenje za tebe?' pitala je sina mama Borna.

'Tetovaža mi znači nešto u što vjerujem, moj simbol koji me svakog dana podsjeća na ono što želim. U biti uvijek sam volio tetovaže, ne volim se uklopiti u masu, predati normama zato i slušam rap glazbu. Ne živim po nečijim očekivanjima, želim biti svoj i raditi ono što volim', objasnio je Luka.

Bilo je tu i priče o aroganciji Kanye Westa, ali i o porukama koje šalje prijateljima i javnosti svojim objavljenim fotografijama na Instagramu:
'Nema tu nikakve poruke, želim pokazati ljudima i prijateljima da uživam u životu bez ikakvog dokazivanja. Ja bih znao uživati u životu i da imam samo pet eura i ne bi me bilo sram to pokazati. Nema problem s tim pokazati ljudima kako živim. Zahvalan sam za to. Ne razmišljam puno o tome što očekujem od života.'

Ono što Luki nedostaje u Parizu jest obitelj u Zagrebu, grad koji voli jer su za njega vezane neke najljepše uspomene iz djetinjstva.
'Uvijek sam volio Zagreb, prekrasan mi je, cijela moja rodbina je tamo. Kad god mogu, odem u Zagreb. To je grad odakle potječem, u kojem sam rođen, ondje su moji korijeni. Ipak, ne bih živio u njemu. Možda odem u Ameriku, možda se skrasim negdje u Europi, volim upoznavati različite kulture, putovati...', priznaje Luka Rajić. U razgovoru su se majka i sin dotakli i hrvatskih žena te koliko se one razlikuju od drugih. Što Luka misli o njima i hrvatskim muževima, pogledajte u videu:

Sljedeću videosnimku Borninih beauty i lifestyle savjeta tportal će ekskluzivno objaviti 24. srpnja. Ako imate pitanja za Bornu Rajić, slobodno joj pišite na njezinu e-mail adresu: bornarajic3@gmail.com. Više o Borni potražite i na instagram.com/bornarajic i bornarajiclifestyle.com.