UŽIVANCIJA U PROVANSI

Bijeg naše slavne glumice u polja lavande

07.07.2015 u 13:17

Bionic
Reading

Splitska glumica Nataša Janjić proteklog se tjedna otisnula na putovanje Francuskom, od Pariza do Cannesa, a uspomene s putovanja podijelila je s prijateljima na Instagramu

'Voyage, voyage' francuski hit iz osamdesetih ljetna je krilatica Splićanke Nataše Janjić. Naime nakon nedavnog putešestvija po Engleskoj i Nizozemskoj Nataša se prošlog tjedna u društvu dečka Marka Kisića uputila u Francusku, a ruta je bila od Pariza do francuske rivijere.

Na putu su stali i u Provansi, gdje je nastala i fotografija lijepe glumice u polju lavande. Čini se da se Nataši napokon ispunila dugogodišnja želja  - a to su putovanja u nepoznato. S obzirom na to da je njezin novi odabranik trenutačno na liječničkoj specijalizaciji u Engleskoj, kratki izleti Europom postali su im ljubavna rutina.

Nakon kratkog ljetnog predaha Natašu ovih dana očekuje još jedna filmska premijera jer u novom filmu 'Zbog tebe' Anđela Jurkasa ima jednu od uloga. Nakon toga slijedi filmski festival u Puli gdje se film Ivone Juke 'Ti mene nosiš' u kojem je igrala ulogu natječe u službenoj konkurenciji.

Izgradilo se u Monte Carlu. ???? #Monaco #MonteCarlo #France #RoadTrip #CoteDAzur

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Mjera za mjeru ?? #angelinajolie #RoadTrip #Cannes #France #CoteD'Azur #star

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Lavender girl ?? #France #Provence #RoadTrip #beauty #nature #lavender

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on