IZA KULISA FESTIVALA

Indirin playback, Vjekin dekolte i Danijeline muke s haljinom

06.07.2015 u 16:25

Bionic
Reading

Festivalski šušur i ove godine vladao je iza pozornice na splitskim Prokurativama. Najviše se govorilo o Indiri i njezinom pjevanju, a svojim su dubokim dekolteima pažnju izazvale Vjekoslava Huljić i Danijela Martinović. Djevojka Petra Graše cijelu večer imala je problema s haljinom, zbog čega je skoro pala

Jedan playback, jedna haljina i jedan dekolte. Ukratko rečeno - te su tri stvari obilježile netom završeni 55. Splitski festival, na kojem ni ove godine nije nedostajalo uobičajenog festivalskog šušura.

Osim Severine, koja se na Prokurativama pojavila s dečkom i sinom, zvijezda večeri definitivno je bila Indira. Pjevačica Colonije nije se mogla obraniti od obožavatelja koji su je neprestano potezali za rukav želeći se slikati s njom. Iako omiljena među publikom, većini Indirinih kolega sinoć je zasmetalo to što se doima kao da je pjesmu 'Pameti bye, bye' izvela na playback. Neki su od pjevača za vrijeme njezinog nastupa ostali zgroženi jer nije pjevala uživo pred orkestrom kojim su dirigirali Joško Banov i Josip Cvitanović.


Indira za vrijeme nastupa

'Splitski festival ide uživo, zar je to uopće upitno? Ritam Colonije je prepoznatljiv, on se zna i to je najvažnije', rekla nam je Indira nakon nastupa dok nam je direktor festivala Tomislav Mrduljaš u telefonskom razgovoru kazao da nije upućen u Indirin nastup te da takve stvari treba provjeriti s tehničkom ekipom, no kako je moguće da se neki tonovi ne mogu uživo odsvirati.

Pogledajte nastup Colonije


Iako je dobila nagradu za najbolji stajling večeri, Danijela Martinović cijelu večer muku je mučila s haljinom modnog dvojca Arileo. Bijela haljina s dubokim dekolteom zadavala joj je poprilično problema, a pjevačica se u jednom trenutku spotaknula i gotovo pala na pod. Unatoč tome, Splićanka nije skidala osmijeh s lica ne odvajajući se od dečka Petra Graše. 'Osjećam se apsolutno svjetski u ovoj haljini', kazala nam je raspoložena Danijela.


Danijela s Oliverom i njegovom suprugom

Pažnju na Prokurativama svojim je dubokim dekolteom privlačila i Vjekoslava Huljić, a mnogi su to komentirali ističući koliko Tončijeva supruga dobro izgleda. Spisateljica je na velikom ekranu pažljivo promatrala tijek proglašenja pobjednika družeći se s Aleksandrom Kovač, članicom nedavno završenog 'X Factora'.


Tonči i Vjekoslava Huljić s Petrom Grašom

Visoke temperature mnogima su izmamile znoj na lice, a dame su tražile lepezu više. Najdomišljatiji je ipak bio Jacques. Pjevač je od tehničara posudio ventilator pa su mu na hlađenje tijekom večeri često navraćali kolege. Među njima je bila i Doris Dragović, a ona nije bila raspoložena za davanje izjava pa je poput prave dive sa svojim timom odjurila s Prokurativa netom nakon što je otpjevala pjesmu u show programu posvećenom hitovima Joška Banova.

I dok je nekima stajling bio na prvom mjestu, drugi su više marili za pjesmu, pa se tako Duško Lokin na pozornicu popeo u trapericama i tenisicama dok je Kiki Rahimovski, sin Akija iz Parnog valjka, na sebi imao kratke hlače.


Doris Dragović i Jacques Houdek