AVANTURA NA KORANI

Zrinka i Niko nerazdvojni na odmoru u Hrvatskoj

05.07.2015 u 14:34

  • +8

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar sudjelovali u kampanji za zaštitu rijeke Korane

Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Štedul Fabac/Pixsell

Bionic
Reading

Boravak u Hrvatskoj naša glumica s londonskom adresom iskoristila je za posjet svojoj obitelji u Karlovcu, ali i za sudjelovanje u jednoj humanitarnoj kampanji u kojoj se Zrinki pridružio i dečko Niko Kranjčar

Za ovog posjeta Hrvatskoj Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar odlučili su reći - skrivanja više nema. Nakon što su zajedno pozirali na izložbi u galeriji Nikine mame Elvire Kranjčar proteklog tjedna, glumica i nogometaš, koji trenutno žive u Londonu, pojavili su se danas zajedno u mjestu Barilovići u blizini Karlovca, gdje je Zrinka bila zaštitno lice kampanje za zaštitu rijeke Korane.

Lijepoj gesti pridružio se i Niko Kranjčar, a dobro raspoloženom nogometašu ovog puta nisu smetali blicevi fotoaparata dok je bio uz svoju Zrinku.

Udruga Eko Pan i WWF Adria u sklopu kampanje za zaštitu rijeke Korane i zaustavljanje projekata izgradnje malih hidiroelektrana, organizirali su regatu od sela Lučice do Barilovića. Na spustu je sudjelovala Zrinka, koja je zaštitno lice kampanje, a pridružio joj se i Niko.